Over Blokjes Discounter

Blokjes Discounter is een van de vele verkoopsites die ECG Nederland BV in beheer heeft. Sinds 2012 is ECG Nederland BV importeur en distributeur van Lego Education producten, de educatieve leerlijn van Lego. Ze zijn speciaal bedoeld voor leerlingen in het basis- en voortgezet onderwijs en bieden wij aan middels een professionele e-commerce organisatie.

Sample banner

elke zaterdag showroom geopend
Ook op zaterdag is onze showroom geopend. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een Lego EV3 of Lego WeDo 2.0 set? De nieuwste modellen staan in onze showroom.

Kom langs en ervaar de mogelijkheden, het gemak en de voordelen van de Lego Educatie.

Onze showroom is iedere zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur geopend of neem een kijkje op onze verkoopsite en laat u verrassen welke Lego producten wij aanbieden.

Onderstaande bestelprocedure laat op eenvoudige wijze zien hoe u een bestelling kunt plaatsen.

De leerlijn wordt opgedeeld in de categorieën “wetenschap en techniek” en “LEGO® leren”. Centraal bij al deze sets staan het leren begrijpen en toepassen van technische processen. woordenschat, presentatievaardigheden of diverse rekenbewerkingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de werking van tandwielen, hefbomen, aangedreven machines of het programmeren van een robot. Alle kerndoelen komen voor elke leeftijd in iedere set aan bod. Deze producten bieden wij aan voor een zeer scherpe prijs dmv groepssets aan het onderwijs maar ook losse sets zijn verkrijgbaar voor de consument.

Onlangs heeft Lego de vernieuwde Lego WeDo 2.0 op de markt gebracht, een eigentijdse bouwset waarmee kinderen de wetenschap kunnen ontdekken. Met de veelzijdigheid van LEGO stenen en de programmeermogelijkheden van digitale technologie worden leerlingen aangemoedigd om de grenzen van creativiteit te verleggen, te onderzoeken, te ontwerpen, innovatieve ontwerpen te creëren en hun ideeën te delen.

Onderstaande video geeft een impressie weer van WeDo 2.0