Uitgebreid Lego Education assortiment in onze showroom.

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw en de Legokriebels komen weer naar boven! Het Legoseizoen staat weer voor de deur en dat is te merken! Ook op zaterdag is onze showroom geopend! Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld een Lego Education EV3 set of WeDo 2.0? De nieuwste modellen staan in onze showroom. Kom langs en ervaar de mogelijkheden, het gemak en de voordelen van bijvoorbeeld een Lego Education EV3 combinatieset de Lego 45544 basisset en Lego 45560 uitbreidingsset. Ook voor leerkrachten in de Lego Robottechnologie hebben wij uitgebreid lesmateriaal voor handen waarin leuke bouwinstructies en opdrachten kunnen worden uitgevoerd. Voor meer informatie over het Lego Lesmateriaal klikt u hier

In onze showroom kunt u zich laten inspireren en kennismaken met de nieuwste mogelijkheden in de robottechnologie. Daarnaast bieden wij nog veel meer in onze showroom van produkten die op onze verkoopsites worden aangeboden.

Onze showroom is tevens iedere zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur geopend of neem een kijkje op onze verkoopsite en laat u verrassen welke robotproducten wij aanbieden. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 16:00 uur
Zaterdag 10:00 uur – 14:00 uur 
Zondag gesloten

Wilt u direct het één en ander meenemen? Dat kan, want onze binnendienst is daar geheel op ingesteld en alles is op voorraad en kunt u via pinbetaling voldoen.

Routebeschrijving
U volgt de A50 (Zwolle-Arnhem-Zwolle), hier neemt u de afslag Apeldoorn-Noord, deze weg volgt u tot de stoplichten waarna u linksaf gaat, rotonde driekwart nemen en na ongeveer 500 meter vindt u ons aan de linkerkant, Laan van de Ram 21b.